15 mayo 2007

Un mes i un dia


Aquest és el temps que he trigat a actualitzar el meu (frau de) blog. I us preguntareu com és que he trigat tant si en l’anterior entrada confessava que tenia moltes coses sobre les que parlar, no? Mira, coses de la vida. Ara tampoc és que tingui moltes ganes d’escriure, però em venia de gust donar a conèixer un parell de cosetes. Here I go!

Si el PP, i no són pas els únics, volen il·legalitzar ara ANV perquè Batasuna (o com s’ha posat de moda denominar; ETA-Batasuna) els han donat públic suport per a les properes eleccions, em pregunto: per què no dóna Batasuna suport públic també al PP?
Així, seguint aquesta malalta i absurda doctrina feixista que gasta el partit de dretes espanyol que té enganyats a més de 10 milions de persones, el grup liderat pel “zopas” gallec quedaria, ipso facto, il·legalitzat.
Aquest capítol no el viurem pas, però seria d’allò més divertit veure El Guiñol si això passés.

L’altre dia un amic que domina molt poc les noves tecnologies, em va recomanar un web. I és que, de vegades, el Chicho té cops amagats. Es tracta d’una ràdio interactiva, per internet s’entén, amb la què pots escoltar cançons de tota mena segons el teu estat d’ànim. Hi ha moltes opcions i és molt senzill. L’adreça també és fàcil de recordar:

www.musicovery.com

I per no gastar tots els cartutxos el primer dia d’actualització, acabo aconsellant-vos que visiteu un web en el què s’enfoten, i amb sobrada raó, d’aquells que s’autoproclamen “Indie-pop”. Una radiografia força fidel de l’esnobisme d’alguns (tot i que molts grups que s’autodenominen així m’agraden força):

http://www.lisergia.net/vidamoderna/culturaparasordos/manualindypop.htmlÀudio: Marlene (Love of Lesbian) Cançó molt divertida.

2 comentarios:

Nu dijo...

Visca Dani!!!! Visca per les dos webs! en especial la que es rajen dels "indies" i visca per la teva proposta que batasuna doni suport al PP. Jejeje ara t'abraçaria!

OvV dijo...

he de reconèixer que he rigut amb lo dels "indy-pop" (segons ell amb y, encara que per fer una bona rajada haurien de començar per escriure-ho bé...)
És molt caxondo el que diu i molt cert en diverses coses, encara que com tots els tòpics, es queda moooolt en la superfície.
Suposo que buscàves que saltés, o almenys o esperaves eh? Doncs sí...no me n'he pogut estar...
Abraçades indies!