07 noviembre 2006

Botifler moi? Bien sure...



parecidos razonables: Artur Mas és...Príncipe Farquaad (Shrek)??


Gràcies convergents. Perquè concentrant-vos l’altre dia van davant de la seu d’ERC per cridar frases tant constructives com “botiflers”, “sou espanyols i no catalans” o “us heu venut Catalunya” (no ho va fer CiU pactant reiteradament amb el PP?) m’allunyeu, encara més, de les vostres posicions. Encara que ja imagino que estareu contents de que un energumen com jo no sigui simpatitzant vostre...

És indignant que s’acusi d’aquesta manera un partit (ERC) per prioritzar l’eix esquerra-dreta enfront el nacionalista. Per fer això ja són uns botifler? Doncs jo en vull ser de botifler.

On compren aquests convergents el carnet de bon català? Jo també en vull un!! Què he de fer? Suposo que la senyera que penjo cada 11 de setembre al balcó no és suficient...imagino que he renovar-la per una estelada (però la blava, que no volem canvis socials eh?). A més, m’hauria de traslladar a viure a un barri com Sàrria on la gent parla només català...no està ben vist cohabitat amb espanyolots com faig jo. I sobretot deixar de fer negocis amb empreses/clients espnayols...on s’és vist tractar amb l’enemic!

En fi, espero que CiU (a qui fins fa poc respectava profundament) deixi comportar-se com un nen petit i aprengui dels errors, a més d’aprendre que governa qui aconsegueix 68 escons, no qui guanya en diputats.

A vere si li ensenyen al Madí que el proper cop s’estalviï de DVD, que això no són els EUA ni les eleccions de l’1 de novembre unes presidencials...

Àudio: l’escola dels somiatruites (Albert Pla)

6 comentarios:

Oscar V dijo...

Simplement diré que BEN DIT!
Òscar

Anónimo dijo...

BUF! El que trobo patètic és q a Catalunya tinguem un president q no ha votat la majoria... I flipo amb lo trepes q han demostrat ser els d'ERC

Oscar V dijo...

Potser t'hauries d'informar-te que vivim (i alguns gaudim) en un sistema democràtic representatiu, on els ciutadans triem els nostres representants al Parlament de Catalunya. No estem a EUA i, per tant, no votem al president directament, sinó als representants que han de legislar i crear el govern. Per tant, les majories que es conformen després de les eleccions són lliures i enlloc diu que hagi de manar el que més vots té. Aquesta és una de les gràcies que té la democràcia representativa...Informa-te'n una mica i ja veuràs que és divertidíssim això de la democràcia.
I perquè són uns trepes els d'ERC? Per apostar per un govern nacional progressista? Per decidir governar en la majoria més àmplia de les que existien? Per pactar segons el que marcava el seu programa?
Crec que la definició de trepa és més adeqüada per aquell qui vol governar amb qui sigui, que ofereix i es ven el que sigui per fer-ho i el que s'omple la boca de patriotisme barat quan durant 8 anys va pactar amb la dreta nacionalista espanyola...
Òscar

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

És cert que no és molt comú que governi un partit que no ha aconseguit majoria a les eleccions, però les coalicions existeixen precisament per això.

A mi tampoc m'agrada gens el Montilla (tot i que es veu que va ser molt bon alcalde a Cornellà), però m'interessa que els consellers siguin d'ERC i IC-V (i millor PSC que no pas CiU, PP o Ciudadanos).

Òscar, m'ha agradat molt com has defensat ERC, tot i això no s'han guanyat el meu vot.

Pd. CiU va prometre no pactar amb el PP (de manera permanent, recordem, i també va prometre no assumir la presidència si no obtenia la majoria simplement pel fet que esperaven tenir més escons i que no els fallés ERC, o en darrera instància el PSC. Ja poden fer cassolades pels carrers (de Sàrria, que Catalunya és molt més), però l’error de càlcul l’han comès ells).

Nu dijo...

Mmmmmhmhmh, Jay Gatsby, aprèn de Michels i la Llei de Ferro de les Oligarquies... com m'encanta oh siiii!!!

Nyugu

PS: Dani atura't ja amb la gent de Sarria i demés, que van triar tant poc com tu....

Oscar V dijo...

Crec que el Dani no es ficava amb els de Sarrià per ser d'on són (encara que sembla, pel que dius, que prou pena tenen...no fotem!)sinó per ser els únics que es queixen del govern d'entesa i els que monten casserolades. Per què no venen a montar-ne una al nostre barri? Potser perquè només picaria el Mas les cassoles?