10 noviembre 2006

I want to ride my bicycle


L’Hereu de Clos (primera broma fàcil) castigarà ara als ciclistes – de fet ho ha anunciat en Portabella-. Es veu que s’ha enfadat amb la Mayol i li torna així la pilota. Abans ja els va tocar rebre als patinadors i als puteros. Qui serà el proper?

I és que de fet, què s’han pensat aquests ecologistes de merda? Que poden anar per la ciutat sense contaminar? Que poden lligar les bicis als arbres gratis? No veuen que la nostra policia no sap posar a ratlla als lladres perquè no els robin les bicis (que és el que realment haurien de fer)?

No home no. A partir d’ara qui gosi lligar la seva bicicleta a un arbre o paperera li caurà una multa de fins a 450€!! Només faltaria! Sí, sí, ja sé que la ciutat està infestada de lladres, grafiteros, timadors, violents...però “lu primer é lu primer”.

La veritat és que no sé perquè han de lligar aquests invents tan inútils als fanals. A Barcelona hi ha unes 250.000 bicis, i hi circulen unes 40.000 a diari. No tenen prou amb els 5.000 aparcaments que, gentilment, posa l’Ajuntament? Si és que hi ha gent que es queixa per “bici” (segona broma fàcil)...

Chapeau pel meu consistori. Això si que és una ciutat moderna, cosmopolita i ecològica!

Àudio: Bicycle race (The Queen).

9 comentarios:

Anónimo dijo...

oh pare alliçonador.
ets gran, tan gran com reduïda la teva retòrica patètica.
sou molt pesats, de debò. I en quant als teus comentaris de la gent de Sarrià...potser que deixis de demostrar les ganes que tens de ser un d'ells. Se't veu el llautó.
Proletari impostat! jajaja!

Oscar V dijo...

Dani, jo crec que aviat et faràn maàrtir, perquè el teu blog sembla un camp de tir amb arc i tu la rodoneta vermella del mig d'una diana...
Tanmtaeix ja saps que jo SEMPRE recolzo els teus escrits i sóc un gran admirador d'aquest aprenent de Cortázar que portes dins. MAlgrat tot, en temes polítics no coincidim al 100%, però aquest cas crec que tens raó i la nova ordenança sobre circulació és una averració. I més quan qui governa a l'Ajuntament són 3 partits d'esquerra (agreujant pels que volen tomàquets amb gust de tomàquet...)

Anónimo dijo...

aprenent de Cortázar???? Juas!

Nu dijo...

Això és vituperacio per vici!
Estic totalment d'acord amb aquesta entrada i afegeixo que com deien les notícies, la contaminació mata més que els accidents... no es farà doncs res al respecte? ah si, reduir l'autonomia dels ciclistes, no fos cas que algu decidis aparcar el cotxe per anar en bici.

Recordar que Barcelona, de no ser per condicions físiques que permeten una excel·lent ventil·lació, se la consideraria una de les ciutats més contaminades a nivell mundial (salvant les distàncies amb el DF... espero!!)


Almenys l'ordenança reconeix el dret absolut dels ciclistes sobre el carril bici, (només faltaria). Quin penques tots plegats.

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

Jeje, a veure nois i noies. A mi, el barri de Sarrià, m’agrada molt. Perquè té història i perquè estèticament m’atrau, com ho fa Poblenou o Sant Andreu. El que no m’atrau gens, ja demano perdó públicament per dir això, és un cert grup de persones (no totes, ho dic abans q em critiqueu), que hi habiten. Jo sóc molt feliç de ser de Sant Martí, així que no sé on cony veus, anònim, que vulgui ser de Sarrià.

Una altra qüestió. Ni sóc ni vull ser Cortázar, Gatsby. De fet, amb prou feines vaig entendre Rayuela (sóc dels pocs sincers que ho admeten). Però suposo que tu, a part de saber de memòria l’obra F.Scott Fitzgerald, deus ser un expert en literatura hispana.

En fi, gran Gatsby, no sé que farem amb tu. Els teus comentaris em sorprenen molt. No pensis que em fereixen, o que em ridiculitzen, tu mateix et deixes a l’alçada del betum, que diuen. Com pots ser tant poc productiu? Jo escric el que em dóna la gana, sobre el que em rota. I tu, evidentment pots comentar el que vulguis, són les grandeses d’internet. El que em sobta (tot i que ja m’estic acostumant), és que odiïs el meu blog i siguis un dels que passa més temps responent als posts, sempre per rajar, és clar. Per què no ens dones el teu blog? D’aquesta manera la resta dels mortals podríem aprendre de la teva inabastable saviesa. Coi, sigues generós i pensa en els demés, no vulguis quedar-te per tu sol la cultura tio/a, que això no està de moda, ja ho feia l’església segles enrera.

Ah, si voleu em podeu fer arribar els suggeriments (veus Gatsby com aprenc) sobre què escriure i així podreu anar escrivint les crítiques amb antelació...

Pd. Aquest post simplement pretenia deixar clar que em posiciono en contra la nova normativa de l’ajuntament. Però quan es tenen ganes de buscar les pessigolles... per cert Òscar, vaig pensar en tu per l’àudio

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

Quins collons dir que la meva retòrica és patética quan et poses “elena nito del bosque”...anda que tu si que ets un lince eh?

Nu dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Nu dijo...

(mh, mha passat algo raro amb el blog)
be doncs això, explica'm quin es aquest grup (perquè posats a dir estereotips, de Sarria n'hi ha uns quants que podrien ser detestables, no només un). El problema està en que si ens posem a rajar dels barris de sant martí, poble nou, poble sec, o el meu propi barri, hi hauria un escarni inigualable. és o no és?
petoníssims!!

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

És. Que raji d'un sector de Sarrià no vol dir que em siguin simpàtics tots els altres barris de bcn. Pensava que això era obvi.

Quan em convidis a un cafè t'explicaré quatre coses Nu...