13 diciembre 2006

Porca misèria


Hi ha gent a qui li afecta molt la televisió. Tant, que porta a la pràctica allò de “haz lo que vieres” (com cony es deu dir aquesta frase feta en la llengua de Pompeu?). Jo mateix estic cursant (que no Kursal, que està a Donosti –guanya il·luminat, no Òscar?-) periodisme perquè porto un Pepón Nieto a sobre que no me l’acabo, sobretot per la panxa (tant de bo fos el Coronado, que no coronilla (segon gag dolentíssim). Altres van decidir ser policies després de donar-se un cop al cap, perdó, després de veure la sèrie Policias. I recentment, Urgencias i Mr. House estan fent que més joves vulguin estudiar medicina (el tema señorita infermera encara posa al personal). Però a lo que anava, el més sorprenent és que inclòs algunes series catalanes han aconseguit que alguns dels nostres veïns s’hagin begut l’enteniment i actuïn com els seus ídols televisius. Sinó com s’explica que avui a les 19:15h mentre estava aturat a un semàfor al carrer Aragó amb Borrell una pijipopera de bufanda negra i cadència buscada passegés el seu cul acompanyada d’un...porc senglar!!!!!

Aviam gent, està bé assemblar-se al Joel Joan (físicament, s’entén), o voler saber tant com la meva estimada (ai si ella ho sabes!) Terribas, però cal portar lligat un porc senglar negre pel centre de Barcelona? I tu, porc senglar, cal que vagis fent iiiiioink oinkiiii!!! mentre creues pel pas de vianants?

Una mica de respecte si us plau, a tots dos.

En fi, genialitats de Barcelona.

Àudio: I will follow you into the dark (Death Cab for cutie)

10 comentarios:

Pit dijo...

Pero es un porc senglar, o una porca negra com els porcs iberics? Feia oing oing?
Amb aixo em recordes que el George Clooney tambe tenia un porc negre, el Max, que es va morir fa poc (diu que el troba molt a faltar... Tenia 18 anys!).

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

a vere Àngels...tu creus q és molt important si era un porc senglar o una porca negra?
feia una barreja entre oink i iii (d'escorxador). I sí, desgraciadamtn estic al corrent de la mort del porc del meu amic George.

Nu dijo...

Com diu el meu amic dani:

A VERA DANI: Que la Misèria no es un senglar collons, que es un micro-pig (paraula que jo entenc com a porc adulterat/modificat genèticament. Si no segur que tnindria un nom local rollo "porcí camacurta" o "porqui tapdebassa")
La marta-idiota amiga de l'ale-no-idiota, crec que o te,o vol tenir o va tenir un porc... aixo em son de fa anys...
Crec que la pija aquesta es debia comprar el porc quan va sortir el Babe.
Per cert, sabeu que a catalunya pasten (bueno, això de pastar es un eufemisme) 7 milions deporcs?? Hi ha mes porcs que catalans!!! Veieu el que m'ensenyen a opos?

Petons!!!!

Pit dijo...

Si, i molts d'aquests porcs són holandesos. Els els portem criats cap allà i ells ens deixen els purins aquí, els cabrons! Em pregunto quin és l'impacte ambiental de la merda de la Misèria i de les porques i porcs (senglars o micro porcs) que hi ha per Catalunya també és tan nociva per al medi ambient.
Dit això, admeto que m'hagués agradat veure-la i sentir l'oink oink i el so "iiii" aquest que dius d'escorxador.

Pit dijo...

Per cert, és amic teu, el George? Coi, i com és que encara no me l'has presentat?

Oscar V dijo...

Dani, m'ennnnncanta (has contat les "n"??) lo de les noies que caminen amb cadència...
Per cert, Àngels, com saps que els porcs d'aquí són holandesos? COm es poden saber aquestes coses?VEig que pateixis el mateix síndrome enciclopèdic que pateix el Dani, i que us provoca que sapigueu u munt de coses, incloses aquelles de dubtos utilitat...;-)
I sobre el nombre de porcs i els residus que generen, no em preocupo gaire mentre segueixin donat aquells fuets de Vic o aquelles llonzes de llom...

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

Àngels, tu que ets del ram amientòleg (tirant a freak) em podries confirmar que qui més contaminen són les vaques amb els seus pets? Tinc entès que deixen anar molt gas metà i que s'està estudiant (gent com tu, vaja) aprofitar-ho com energia.

¿Qué hay de cierto en todo ello, señorita Codina?

Gracias por su colaboración y reciba un cordial saludo desde la ciudad Condal.

Pit dijo...

haha!! Home, el metà fa 24 vegades més efecte hivernacle que el diòxid de carboni, de manera que val més cremar-lo i que esdevingui ceodós que no pas alliberar-lo a l'atsmofera. En definitiva, que quan érem més joves i ens cremàvem els pets per riure una estona, estàvem contribuint a aturar l'efecte hivernacle! Ha (que, de fet, crec que és "pet" en japonès)!!
Pel que fa a això de les vaques, crec que és cert que generen molt metà. També els camps d'arròs d'Àsia es veu que en generen molt. No sé, però, si es pretén aprofitar ni com -prefereixo no imaginar-me com capten el metà que surt del cul de les pobres bèsties. Sí que s'aprofita el gas de la descomposició de la matèria orgànica (en plantes de compostatge). Es diu biogàs, però ignoro fins a quin punt s'aprofita a totes o no...
Satisfet? :-)

Anónimo dijo...

Jejeje m'ha fet gràcia lo de quan erem joves àngels...
Realment creus aixo de "quan erem joves?" jo aposatria que alguns encara ho fan... i no miro a ningu ¬_¬ jejejej

Oscar V dijo...

Suposo que no et referiràs als mascles ibèrics que sóm els quatre cavallers de la panxa rodona....???