25 enero 2007

Me


And this is me...com un nen petit, assegut a la meva tassa de vàter i fent proves a la 1 de la matinada. Sense flash, és clar.


Àudio: Entre dos aguas (Paco de Lucía)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Mira el nen que es deixa la pastíssima amb una 'camarón de la Isla' que te cagas...
M'has d'explicar d'on has tret la pasta...;-) Un altre truc d'aquells teus que ningú entén amb els diners???jeje
Sembla molt xula, espero que la gaudeixis i que provoqui moltes postals dignes de recordar.
Per cert, ja he vist les fotos al blog de la mekimeki (del que m'he tornat 'supporter' com a bona popi que sembla la noia...)i feu molt bon cara.
Ja que dius que hauria de sortir més als vespres (?), disssabte hi ha el concert de Ciudadano a l'Apolo que et vai dir. Són 15€...t'animes o què????
Una abraçada amic Francino...
Òscar (anemaferlindie!)

Nu dijo...

Amors!!!
Coses vàries:
1) Dani jo també re-serro les dents en coneixer la (bona)nova de la teva segona reflex (pel ques veu en el mirall). La meva pregunta no és d'on has tret els diners, sinó, què faràs de la teva altra? Ho dic perquè la meva reflex data de quan el meu pare tenia ganes de construir el meu germà, i tot i ser fantàstica, resulta poc eficient. D'altra banda no puc afrontar la despesa d'una reflex digital com cal (sense funda ni bateria jojojo). Si no te l'has venut... em pots fer una oferta? puc pagar en diners o espècies vàries.

2) si dissabte neu al apolo jo m'apunto que tinc un cumple a prop i no m'hi vull estar motla estona. Aixi que em veniu a rescatar i us faig de carabina.

MUS

Anónimo dijo...

m'agrada aquesta autofoto...és molt kitsch!

jo tb vull una reflexxxx, va posa la oferta i aviam quien da más :PLisen Beat ;)