08 febrero 2007

Mmmm...afrutado pero no agitado


Mas Doris, Montsant: químic, fruita vermella, alcohòlic, i metàl·lic oxidat.
Vilosell, Garrigues (2004): fenolic, químic, fusta, suor, fum, ceba.
Les Terrasses, Priorat (2004):fusta, fruita seca, terra, vainilla, vegetal.
Perelada Criança (2003): Bota antiga, regalesia, pebre, nou moscada.
Joan Sardà (R.R. 2001): Mel, terra, sucre de canya, menta, molta menta.

Fins avui no sabia quin cúmul de paraules podem dir per a descriure un vi (de fet, jo encara les puc dir). I és que al curs de cata que he anat aquest vespre (sí, és per fer-me l’snob), era l’únic que no pillava de què cony parlaven els snobs que m’envoltaven.

Això sí, el puntillo ha sigut per a tots iguals.

Àudio: Ho perso le parole (Ligabue)

No hay comentarios: