22 marzo 2007

BcnInsòlita

Barcelona no para de sorprendre’m. Sé que moltes altres ciutats també ho fan i que simplement has de viure-les per que no deixin de sorprendre’t. Aquesta niti, per tant, no pecaré de vanitós.
El cas és que fins a dia d’avui ja havia sigut testimoni d’infinitats d’anècdotes de carrer. De fet, una part de mi sempre ha somiat ser taxista nocturn o poli per poder caçar les estrambòtiques personalitats que poblen els nostres nocturns carrers. Les condicions laborals d’ambdues feines, però, m’han fet veure que no són les millors del mercat.
He vist com robaven a la gent, diferents tipologies de borratxos o una noia passejant un por senglar (anècdota que va merèixer un post en aquest mateix bloc). També he contemplat un avi passejant rambla avall despullat, sota un sol radiant i amb una minga d’allò més considerable, així com turistes amb roba d’estiu en ple mes de gener.
El que mai havia vist, fins a aquest vespre, és nevar –nevava poc però nevava- a la platja de Barcelona. I és que aquest esdeveniment totalment inesperat m’ha fet agafar forces i acabar el recorregut de jogging que tenia marcat. He tornat a casa a pas lent, esbufegant, sol i amb fred. Això sí, havent vist nevar a la platja de la Marbella.

Àudio: Young Folks (Peter, Bjorn & John)

3 comentarios:

OvV dijo...

Són bons els Peter Bjorn & John eh?
'Young Folks' és un temazo...i m'agrada veure't fent una miqueta l'indi...;-)

Iago dijo...

El reflex de l'escultura de Ramon Berenguer a la nit és genial. M'alegro que algú hagi decidit fer-li una foto i penjar-la a la web.

Nu dijo...

On es aquesta escultura?