13 abril 2007

El sol sale para todos


Després –que no desprès- de molts dies sense deixar constància de les meves cabòries a la xarxa, torno a perdre deu minuts del meu valuós temps per escriure una nova entrada en aquest frau de blog (eh, Nu?).
Com no gaudeixo ara mateix de gaire temps, ja que en mitjà hora he d’estar en un restaurant per celebrar un sopar-critiqueo amb els companys de l’escola (Montseny), em limitaré a pujar una foto antiga.
Espero, però, escriure aviat, doncs m’han passat força coses darrerament (tranquils, no he lligat) i tinc ganes de que els meus lectors (Òscar i Àngles, bàsicament) i detractors les conegueu.

Vinga doncs, sin más dilación (m’encanta aquesta frase), bon cap de setmana a tots i a totes (no sabeu com em sodomitza aquest llenguatge no sexista posat de moda pels meus estimats verds)!

Foto: Flipat davant del CCCB
Àudio: Rostro de actriz (Deluxe)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Eis Dani!
Remenant el fotolog de la Judh, me trobat el teu.

Tot bé? Pel que veig, d'aventuretes no te'n han faltat aquests dies.. Ja explicaràs!

Per cert, sóc l'Anna d'esplac!

Cuidat!

Oscar V dijo...

Gairebé vesso llàgrimes al veure el teu blog actualitzat...my godness!!!!
No deixis d'escriure aquí les teves vivèncie que, a mi, sempre em fan passar una bona estona...
Una abraçada!

PS: anna esplac???????????THIEF!

noe dijo...

Bé, no sé si em consideres una lectora o una detractora, però jo tb espero impacient tot això que ens has d'explicar!!!Per cert, tenim pendent un cafè, eh...

Petons,

Noe

Anónimo dijo...

Que no havies promès donar més vidilla a aquest espai? ai ai

viam si començarà a no valdre la pena deixar caure's per aquest raconet cibernètic, enkra que sigui la única manera de saber quelcom de tu! volem més ració d'aquest articles agridolços (com el porc!) als que ens tens acostumats (de tant en tant, que no sovint degut a la teva poca activiat bloguera).


una abraçada

Lisen Beat