16 julio 2007

Ok makey!


Apuro els darrers minuts de diumenge. Un cop més el cap de setmana ha pasta volant. (Faig un incís per expressar el meu suport a que puguem dir en slang català “capde”, tal com en castellà diem “finde”). Aquest capde ha sigut molt musical. Tal com han fet 100.00 persones més, he anat al Summercase. Suposo que moltes entrades de blogs i fotologs d’avui parlaran exclusivament d’això. Fotos borroses de concerts. Paraules per recordar moments. Grups que has escoltat sempre al cotxe o al discman (ara mp3) al bus.
D’aquesta edició m’agradaria destacar, en primer lloc, Arcade Fire. No els coneixia gaire, només em sonava alguna cançó, però m’ha encantat la força del grup i el seu toc folk. També la gran PJ Harvey. La dona que pot tenir veu greu de suburbi o fina angelical, segons li convingui. Llàstima de l’emplaçament, ja que la carpa escollida em va fer sentir com a una sauna.
I el gran Dj Shadow. Gran entre els grans. No sóc amant dels Dj (o no de molts), però en aquest li demanaria per casar-m’hi. Humil, impecable, divertit i ‘grande’. Sentir les seves cançons en directe ha estat un plaer. Altres grups també han sigut de profit. Kaiser Chiefs, Chemical Brothers o els ja clàssics Astrud. Potser sota els efectes d’alguna substància psicotròpica (era dels pocs que no anava drogat), hagués gaudit més.

Però en els dos dies de festa també hi ha hagut moments per a menjar al jardí (no al meu), fer uns banys (no a la meva piscina) o prendre el sol (no a les meves tumbones). Moments de mojitos a la platja i fins i tot de braves i chocos al barri. Tot pinta bé. I a més, aquesta setmana, que quedo de Rodríguez.


Àudio: Rebellion (Arcade Fire)

1 comentario:

OvV dijo...

Dj Shadow és Deu...un plaer compartir amb tu el capde musical...
Next week...again!