27 agosto 2007

El parabrises

Un jersei blanc immaculat, de l’HM per a més senyes, ma fet sentir avui com un parabrises. La qüestió és que aquest matí he anat, com cada dia, a la ràdio. Per arribar-hi utilitzo la moto, i he d’agafar l’autovia c31. Un cop he arribat, mig adormit, me n'he adonat que duïa uns pocs mosquits esclafats al pit. Es veien força ja que el fons, com he dit, era blanc. M'he sentit, per primer cop, com un parabrises.

A primer cop d’ull he pensat que potser eren mocs secs que s’havien quedat enganxats, ja que més d’una vegada he hagut de treure amb palanca mocs matiners secs, d’aquells que no marxen per la pica quan et lleves. Però no, aquest cop es tractava de petits mosquits.

Suposo que no només avui he matat amb el meu esculpit pit insectes, però la casualitat ha fet que només avui me n’adonés.

Coses que passen a l’estiu.

Àudio: El rayo verde (Sr. Chinarro).

3 comentarios:

Pit dijo...

Le rayon vert est souvent tenu pour un phénomène mythique, ou une illusion d'optique expliquée par la persistance rétinienne. Le phénomène existe pourtant bel et bien, c’est un phénomène atmosphérique qui peut se produire au lever, ou au coucher du soleil. Au moment de son apparition ou de sa disparition, le soleil peut sembler vert à son sommet ou même diffuser un flash vert. Il est parfaitement possible de fixer le phénomène sur une photographie, indiquant ainsi qu'il ne s'agit pas d'une illusion.

Ho sabies? Jo no. També és una pel·li de l'Éric Rohmer.

Daniel dijo...

Vaja, veig que tens menys feina que jo, estimada gelines.
No, no ho sabia, com tantes altres coses.
Però, quina relació té amb els mosquits?
Curiós fenomen...

Pit dijo...

Mmm... Bé, jo ho posava pel nom de la cançó que proposes per a aquesta entrada. O potser ho posaves perquè els teus mocs, secs, de què parles, quan són tendres i esternudes són com un raig verd? Visca l'escatologia!
Això dels mosquits, jo diria que és la suma de dos factors: l'amplada del teu tronc -quin eufemisme!- i la velocitat a què vas, sempre a tota merda. Potser et podríem fer servir com a mesurador de l'impacte sobre els mosquits del transport per carretera.