15 enero 2008

Vaca a la vista


Para todos aquellos que me han preguntado sobre si he visto ya alguna vaca en Delhi, la respuesta es: sí. Concretamente en el centro de Old Delhi.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

uau!!! Quines mega actualitzacions!!!!! Ara me les miro! La foto és molt xula!!!!
Petons

Anónimo dijo...

Hola! Estic aquí amb la Isaura. Hosti, nen, si veiessis el que ha fet al teu quarto... Està tot de color rosa, hi ha muntat el taller per fer pitets de punt de creu i el Sergio, el teu veí, diu que moltes gràcies per la roba tan xaxi piruli que li ha donat ta mare. Els peluixos i el coixí del Barça estan al bressol del Manelitus i la Patri ja s'ha pres no sé quants tes amb les teves tasses. Ja veus com han corregut a desfer-se de les teves coses... Haha! És brooooma! Estem mirant bitllets i el tema del visat i ta mare s'ha imprès el que has escrit al bloc per llegir-s'ho amb calma.
Molts petons des del carrer Espronceda!!!

Anónimo dijo...

hola Dani:Estic a l´escola , ara he vingut de l´hospital del mar i diu la doctora que ja sóc esquerrana, a nivell de força!Ahir també vaig anar a la Calero i malgrat el ronyó dret està fet una braga...tot molt bé.Estic molt contenta que et vagis adaptant, veig que la casa està bé i lo de la senyora és un luxe!, encara que creguis que li pagues poc, ja saps que allà per ells és molt!
Cada dia mirem el teu bloc i estem buscant vols per venir. Si et va bé en Josep diu que les dates millors són del 14 al 25 de Març.

Dídac dijo...

La veritat és que la imaginava diferent. Això és una vaca frisona -d'origen holandès-, la típica vaca lletera de granja, vaja! Francament, m'esperava una mica amb una mica més de glamour i més "índia". No sé, amb banyes més pronunciades, grisa...

Seguiré atent al teu bloc.

PD: compte amb el ventilador

Pit dijo...

Haha! Això mateix vaig comentar jo amb ta mare l'altre dia, Dani!!! Són totes així les que has vist?

Anónimo dijo...

La tradicion indica que las vacas en la India son sagradas, sin embargo son uno de los principales productores de cuero y piel de vaca en el mundo. Cuanta hipocresia...

Saludos!