23 marzo 2008

je veux seulement promener

Paseando por Old Delhi una niña me ha pellizcado en el brazo por no darle dinero mientras que alguien, desde un balcón, me ha escupido sin motivo aparente. Caminata enriquecedora a la vez que agotadora.

A destacar: las callejuelas llenas de tiendas, la gran mezquita de Delhi (y las vistas desde uno de sus minaretes) y la caótica vida que transcurre ordenadamente por el corazón de la antigua Delhi.

Audio: El idilio (Sr Chinarro).

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Ànim campió! avui quan t'he vist a l'skype era massa tard i tu ja no hi eres. Espero que a mesura que es normalitzi la nostra vida (això passa quan et dónes de morro amb la realitat i veus que fer vacances no és el teu estat natural)i tornem a parlar i veure'ns una mica més.
Des d'aquí et seguim com un culebró i veig una mica de pessimisme en les teves paraules. Decisions que prendre que no t'atreveixes? espectatives poc complertes? o és que es necessita distància per veure les coses d'aprop? sigui el que sigui, espero que et comportis com la persona més egoista del món i només pensis en tu, el que més et convé i el que de veritat desitges. De fet, no és el que fa tothom cada dia?
Un petonàs ben fort i CARPE DIEM!
t'estimem molt.

Anónimo dijo...

Em regalen dues netrades per veure l'Antonia Font al Liceu. Estrenen el seu nou disc! sé que t'agraden molt! Quina pena que no hi siguis per poder-te-les regalar!!!

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

Tranqui família, per aquí tot millor que fa uns dies. Aviam si xerrem una tarda.
Per cert, per quan són les entrades d'Antònia Font?
mmm...

Petons!

Anónimo dijo...

amics i família:sapigueu que a mí també em vàren pessigar i escupir...i es que quan arribes a casa després de passar per la jungla, t´has de desinfectar...
Ara, això sí , m´he posat morada fent compres... i les que faré. Una se n´adona de quan l´estimem aquests dos homes al tenir tanta paciència.
Una forta abraçada a tots/es!
DANI:ETS EL MILLOR!

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

Amb una mare tan pilota, a qui li cal més autoestima?
Bé, Old Delhi és "diferent", però molt enriquidor.

Anar amb ella de compres, en canvi, sí que és dur.

Anónimo dijo...

Isaura, porta'm algun regalet!!!! Que al final, pensant que tornaria, em vaig moderar i no em vaig firar!!!!!
Àngels