01 agosto 2006

Un estiu diferent


Operacions bikini, viatges a Cancún, prometedors interrails amb amics, relax a barna o viatget de tirat al Marroc.

Aixó és en el que pensem quan s'acosta l'estiu.

D'altres en canvi no fan distincions de l'estiu amb les altres estacions de l'any, i "fustiguen" un dia de platja a uns europeus a Tenerife.

Ja sé que no m'hauria de fer mala sang, però veient fotos com aquesta em faig fàstic a mi mateix per considerar els meus problemes "problemes".

Estem narcotitzats.

Bones vacances.

Cap àudio per aquesta entrada.

2 comentarios:

Nu dijo...

Caram quina productivitat avui dani... no nomes tens temps de soltar-me el rapapolvo de la vida (que evidentment tindrà resposta jiji) sino que et dóna per 3 entrades...evidentment mereixedores les tres...
Només dir que, l'home, encara que veus (de voces, no de veure)alternatives diguin el contrari, és multi-tarea i que es pot preocupar per més d'una cosa a la vegada. A mi ara mateix em preocupa la gastronteritis aguda que m'han diagnosticat a urgències. I a tu et pot preocupar que et piqui especialment un peu. Cadascú té els problemes que té, en la mesura de les seves possibilitats i de la seva sort a l'hora de néixer. Jo crec que t'hauries de fer fastig a tu mateix si a l'immigrant, que deshidratat a la platja lluita per la seva vida, el vas a rallar sobre l'intensitat de la picor que sents al peu, ja que això denota una falta de sensibilitat extrema. Rallem-nos en la mesura que poguem i, sobretot, actuem, només has de trobar aquell moviment que et vagi com anell al dit. Petons.

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

estimada nu, no em tinguis en compte la entrada al teu blog. i pel que fa al teu comentari, dir-te tan sols que és cert, q no ens podem fer mala sang cada dia per les desgràcies dels altres. amb la meva entrada, del blog i no pas del cap, simplement volia recordar aquesta gent q es juga a diari la vida. no pretenc canviar el món. de fet, per sentir-me bé hauria d'actuar, i sincerament no faig res per canviar la situació.

espero q se't passi aviat la gastro, q no tiris molts pets pintor i q ens veiem per les festes de gràcia (estaràs a Llivia amb la Jet?).

Molts petonets des del cor d'espanya on, com pots comprovar, per fi tinc temps lliure.