17 septiembre 2006

Partit suspès

Al sopar d’embrujadas es van afegir nous valors, nous càrrecs a part de les conselleries al complert. Risites, gels volant sobre les closques (algunes més mancades de cabell –snif- que altres), amnèsies de noms (et deies Toni o Albert?), però en termes generals una vetllada de les clàssiques.

Després a Razz, en su línia. La gran discoteca que els caps de setmana es converteix en el canòdrom oficial de la Ciutat Comptal va oferir moments estel·lars, d’aquells que et fan obrir carpetes mentals noves. Hermanos Derry impagables (felicitats noies). Dràcula també va aparèixer fugaçment entre la foscor de la sala i una recent coneguda Pipi Lanstrum es va convertir en la artista invitada de la noche. Sabates poperes brillants i samarretes a topos verds van fer la resta.

Inesperadament els cavallers de la panxa rodona no van tenir contacte real amb cap àngel. Algun apreton sí, aprofitant sobretot l’estat etílic de les muses, però res remarcable (tret d’un innocent paquet).

Després conversa monotemàtica esperant un taxi i 12h de son. Al matí següent un inesperat hung over.

I ara els cavallers esperen una nova cita que ompli les seves ments de fantasies i les seves boques de somriures.

Pd. L’àrbitre es va quedar sense targetes, per tantes expulsions, i es va haver de suspendre el partit.

Àudio: Plug in baby (Muse).

1 comentario:

Oscar V dijo...

Què dir, per intentar no caure en la reiteració després de la brillant radiografia que el gran Dani ha fet de l'espectacle caní d'anit. Com de boniques són les dones, tot i ser mil vegades vistes, encara t'enbadaleixen. I encara ens venen nous fitxatges. No es pot estar tan bona i ser tan popera alhora...algun dia d'aquests qualsevol jutge ens absoldrà...
Un cavaller de la panxa rodona.