10 noviembre 2006

La pregunta

Mira que passen coses interessants en el nostre món cada dia. Aquí a Catalunya, a Espanya, a Europa, al món.

Doncs per El Periódico digital, la pregunta del dia d'avui (10/11/2006) és: "prefereix comprar ara els aliments de Nadal i congelar-los?"

És una pregunta treta, mai millor dit, de nevera.

5 comentarios:

Pit dijo...

Be, jo crec que es una pregunta interessant. La majoria de les persones no estan capficades en si el conflicte de Palestina o Israel o en les eleccions al Senat als EUA, sino les coses que palpen en el seu dia a dia... I una d'elles es com afrontar la cuesta de enero... I per aixo les organitzacions de consumidors aconsellen comprar el menjar amb antelacio... Es nota que he treballat a l'OCUC? A part de fer servir el messenger i menjar Milkibar hi feia altres coses...

Daniel Gutiérrez Abella dijo...

No cal preguntar què en pensa del conflicte de l'Orient Mitjà o sobre les rondes de la OMC. Però es poden fer altres preguntes que ens afecten més al dia a dia, no?

No sé...

Pit dijo...

Be, jo crec que aixo es relatiu. Potser a una mestressa de casa realment li preocupa. Home, si les preguntes que surten cada dia son sempre d'aquest estil, ja seria un altre tema.

Anónimo dijo...

no tinc blog i m'encanta rajar, ja veus. I sí, sóc un expert/a en literatura universal i en llegir blogs que no m'agraden: la polèmica em mola.

el comentari de pit em sembla pertinent. Tu potser no compres el menjar de nadal perquè no és la teva responsabilitat, però a la majoria de la població li preocupen les despeses nadalenques i vol estalviar...

Nu dijo...

Doncs a mi, preguntar si la gent fa compres de nadal abans em sembla un mecanisme per encetar abans el consumisme. Preguntes una cosa i el preguntat se'n va pensant "i per cert, què cuinaré?" o "mmmmm cava i neules...." (que és el que estic pensant jo ara mateix, per cert) I ara que hi ha mes antel·lacio, es pot preveure més, es pot gastar més en total... No sé, no em crec que sigui una "pregunta tonta" tal com ho planteges tu. Aqui hay gato encerrado!!!