11 diciembre 2006

Indignant


I jo em pregunto, com sempre, què cony ha fet Heather Mills (abstingueu-vos graciosos) per que a les portes del 2007, Paul MCartney li hagi de pagar una “pensió” de divorci que puja a 177 € milions?

No estic en contra de les pensions a ex-dones sempre i quan s'hagin de quedar els fills (que aquesta és una altre, visca la injustícia!) i sempre i quan hagin arribat a aquest acord amb el marit (o viceversa eh, feministes!). Però del que si estic en contra és d’aquestes sangries que es fan a les ex parelles pel simple fet de que siguin més famoses/riques que elles/ells.

Que cadascú aguanti la seva vela, en un món on cada cop més som més individualistes i on el model de família tradicional, almenys a occident, està desapareixent.

Àudio: La vereda de la puerta de atrás (Extremoduro)

6 comentarios:

Oscar V dijo...

Totalment d'acord...com has dit tantes vegades el pitjor que li pot passar a un home és tenir fills i separar-se...d'això en diuen "Ser cornut i pagar el beure..."

EstheR dijo...

Bona reflexió Dani, tens raó...

Personalment, no deixa de ser un masclisme portat a la inversa, accions com aquesta fomenten la visió de la dona com a inferior.

Tens tota la raó, no és just. Però aquí està; la justícia de vegades, és subjectiva, i més en aquests casos de Aquí hay tomate...

Una abraçada, et continuo llegint!!! jijijiji.. ;)

FINS AVIAT GUAPO!

Oscar V dijo...

GUAPO?????

Anónimo dijo...

Jajajaj, oscar no et posis celoso!!
1) Oh dani que genial " Y si fuera mi vida una escalera me la he pasado entera buscando el siguiente escalon..."
2) Com resulta que t'has de guanyar la vida després de dos anys de codeo amb la florinata? de secretaria? ui si, que et contractaran, qualsevol voldria tenir una famosilla de currante... jo crec que els tiros van més aviat per aquí. La justicia no és tant cega i tot te un motiu. Es tracta de rescabalament de la imatge anònima. Això és jurisprudencia del Tribunal Nuricial.

Oscar V dijo...

No he entés res...què té a veure la potestat filial amb les secretaries famosilles??????????

Anónimo dijo...

No parlava de potestat filial. Parlava de tot allò a que renuncies