17 marzo 2008

Palabras balsámicas

Nunca es tarde para recibir una sesión de terapia emocional vía skype.
Sobre todo si resulta exitosa.

Gracias.

8 comentarios:

Pit dijo...

You're my part time lover and my full time friend...

Hristo dijo...

Ànims Dani!!!!Pensa que no ets l`únic que estàs com estàs...!!!

Oscar V dijo...

recorda el que vam parlar ahir...'tabola rasa' i a fer d'esponja que amb un instant poden canviar les circumstàncies...tant a la verneda com al bell mig de delhi...
una molt forta abraçada amic!

Los apuntes del viajero dijo...

Hola Dani!

Cómo va eso? Espero que bien! Hace un tiempo que no leo tu blog y veo que hay algunas novedades. A ver si le doy un repaso. De todos modos, quería comentarte que he empezado a mirar vuelos y lo más económico que he encontrado (para octubre-noviembre) sería 678€ ida/vuelta. ¿Es razonable?

Un abrazo, y ánimos!

Pit dijo...

Hola, Pruden! A mí me costó creo que unos 640 euros desde Barcelona. Volé con Alitalia, pero comprobé que, si lo compras con bastante antelación, con Air France el billete te puede salir por unos 550 euros. Pero ya te digo, no sé si el precio depende del aeropuerto del que salgas.
Un saludo.

Àngels

Anónimo dijo...

@Dani: Aquest negoci té aquestes coses. És important mantenir el cap fred, especialment davant dels moments difícils i pensar que sempre ens quedará l'skype, el messenger, un sms o el record d'algu que t'animi a sortir endavant.

Guso

Anónimo dijo...

Fa dies que no escrius res.... si us plau, no ho deixis. Estic totalment enganxada al teu blog. No ens coneixem i, segurament no ens coneixerem mai, però em fas passar estones molt divertides i ja només per això paga la pena connectarse al blog d'un "paio" que està a una burrada de quilòmetres de Catalunya

Anónimo dijo...

HOla guapu! veig que estàs molt entretingut fent de cicerone! nos estem a barna, hem arribat aquesta tarda, just a temps per omplir la nevera i adonar-nos que l'hivern no s'ha acabat! Estàvem a 25º i aquí a 9º. No vulguis saber el canvi que notaràs tu quan vinguis!!! Hem fet molt el guiri, pasos incorporats! 2,30 hores esperant que passés la Esperanza de Triana! sembla impossible per uns agnòstics com nosaltres. Un petó ben fort per a tots!